Pim Breebaart Research Award 2018!!!

Jaswina heeft op donderdag 1 november 2018 de Pim Breebaart  Research Award gewonnen. De Pim Breebaart Research Award is een prijs voor inspirerend onderzoek op De Haagse Hogeschool. Het doel van deze award is: meer enthousiasme voor onderzoek en via die weg een betere aansluiting tussen onderwijs en onderzoek. Het is een prijs voor het onderzoek van een HHs-medewerker waarin de verbinding tussen onderzoek-onderwijs-praktijk duidelijk naar voren komt.

Jaswina is onderzoeker in de wijk Laak vanuit innolab LaakVitaal verbonden aan het Lectoraat grootstedelijke ontwikkeling van lector Vincent Smit. De Haagse Hogeschool grenst is gevestigd in dit stadsdeel. Jaswina’s onderzoek richtte zich op het vraagstuk arbeidsparticipatie onder jongeren in Laak.

Zij heeft zich met haar onderzoek gericht op het in kaart brengen van de problematieken die hiermee gepaard gaan en heeft uiteindelijk een interventie ontwikkeld gericht op het vergroten van veerkracht waarbij ruim 95 % van de deelnemende jongeren uit Laak zijn doorgestroomd naar de arbeidsmarkt. Een prachtige prestatie. Haar onderzoek vertegenwoordigt de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de hogeschool in onze Haagse samenleving.

Jaswina is een gedreven onderzoeker en weet met veel inzet, kunde en passie haar onderzoek te verbinden aan het onderwijs. We waarderen en koesteren dit talent en zijn als faculteit bovenal heel erg trots op Jaswina.

Team Social Work

Terug naar het overzicht

Stel uw vraag

Wil je meer weten over Laak Vitaal? Of heb je een vraag of opmerking over ons project? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.